Zondag 10 oktober 2021: Paddenstoelen zoeken in Oud-Poelgeest

Op zondag 10 oktober a.s. kunt u alleen, of samen met uw gezelschap, op zoek gaan naar paddenstoelen. Vooraf aanmelden per e-mail is noodzakelijk: info@mecoegstgeest.nl. U ontvangt vooraf een ontvangstbevestiging met een routekaartje.

Tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangen wij u met koffie en thee in het MEC-gebouw aan de Oegstgeesterweg 43 (tevens clubgebouw van de ijsclub). Daar krijgt u van de gids desgewenst een korte uitleg over paddenstoelen.

Aansluitend gaat u aan de hand van het eerder toegezonden routekaartje de paddenstoelenwandeling volgen in het park van Oud-Poelgeest. Bij de verschillende paddenstoelen staat een bordje met enige informatie. De gids blijft tot 12.00 uur in het bos om vragen te beantwoorden.

De bordjes langs de route worden pas aan het eind van de middag weggehaald. Het is dus de hele dag mogelijk om de route te lopen en de informatie te lezen. Het routekaartje kunt u hier bekijken en afdrukken

Op zondag 14 november (van 10.00 tot 11.30 uur) wandelt het MEC in Endegeest en Rhijngeest. Het wandelschema toto de zomer van volgend jaar kunt u hier vinden.

Geplaatst op 5 oktober 2021