Tuin-opknapmiddag was geslaagd

Enkele keren per jaar nemen we het buitengebiedje van het MEC clubhuis (IJsclub gebouwtje) onder handen. Door het natte voorjaar met veel zonnige tussenpozen was het hoge gras nog  frisgroen en toonden allerlei inheemse planten in de perken en bakken hun pracht. Maar als MEC respecten we ook de afspraken met onze ‘huisbaas’ om het buitengebied goed te onderhouden. Zoals gebruikelijk melden zich na een simpele oproep een mooi aantal vrijwilligers. Na een enkele afzegging wegens overmacht konden we om 13:00 uur die dag met zes vrijwilligers aan de slag. Tussendoor even gezellig bijpraten met een kop koffie en dan snel weer door. Alles ziet er nu weer opgeruimd uit. De struiken zijn netjes gesnoeid en de paden weer onkruidvrij; kortom een goed resultaat met een prettig gezelschap.

Geplaatst op 11 juni 2024