Zondag 12 december 2021; Singelparkwandeling

Op zondag 12 december a.s. kunt u begeleid door een MEC-gids in het Leidse Singelpark wandelen. De wandeling is gratis. In verband met de maximale groepsgrootte is vooraf aanmelden per e-mail noodzakelijk: wandeling@mecoegstgeest.nl. U ontvangt vooraf een reactie; als de groepsgrootte het toelaat kunt u meewandelen. Het coronaprotocol dat MEC Oegstgeest hanteert vind u hier.

Om 10.00 uur staan de gidsen klaar aan de stadskant van Station Leiden Centraal, waar zowel het busstation als een ruime mogelijkheid is om fietsen te parkeren.

Met zijn 6 kilometer is het Singelpark ‘het langste, mooiste en spannendste stadspark van Nederland’, een veelzijdige wandelroute langs de Zeven Singels van Leiden. We lopen zondag een deel van de Singelparkroute. Het MEC besteedt vooral aandacht aan de natuur, en we gaan speuren naar stoepplantjes. Uiteraard kunt u ook genieten van de kunst en het historische stadsschoon langs de route.

Op zondagmorgen 9 januari 2022 (van 10.00 tot 11.30 uur) wandelt het MEC door het Bos van Wijckerslooth en langs de Pastoorswetering in Oegstgeest.

Geplaatst op 8 december 2021