Zondag 10 november 2019: Hendrik Kraemerpark, Endegeest en Rhijngeest

Deze herfstwandeling begint om 10 uur en duurt ongeveer anderhalf uur. MEC gidsen vertellen u over de cultuur en de natuur in deze drie Oegstgeester parken. Vooral Endegeest met zijn kasteel en tientallen openluchtsculpturen is historisch en cultureel heel gevarieerd en aantrekkelijk.

De herfst is het seizoen waarin de planten en bomen zich gereedmaken voor de winter. Dus verkleurende en afvallende bladeren, vruchten en paddenstoelen om het leven in en na het koude seizoen te kunnen voortzetten.

Het verzamelpunt is de hoek van de De Kempenaerstraat en de Terweeweg, waar de wandeling anderhalf uur later ook eindigt. Ook kinderen zijn welkom. De wandeling is gratis, opgeven mag bij info@mecoegstgeest.nl.

De eerstvolgende wandeling is op zondag 8 december van 10.00 tot 11.30 uur. Dan bezoeken we de Klinkenbergerplas.

Geplaatst op 7 november 2019