Zondag 11 maart 2018: Lentevogels in de Polders Poelgeest

Het nieuwe broedseizoen komt er weer aan.  De eerste vogels keren terug uit hun overwinterings-gebieden. De ganzen en eenden krijgen weer gezelschap van kieviten, scholeksters en grutto’s.

De start van de wandeling is om 10.00u  bij de molen achter de wijk Poelgeest. Na de wandeling is er koffie op de historische scheepstimmerwerf ‘Klaas Hennewerf’. De wandeling is ook heel geschikt om met kinderen te lopen. Het traject is minder goed toegankelijk voor rolstoelen.

Opgeven is niet noodzakelijk maar wel prettig. Dit kan per email: info@mecoegstgeest.nl.

Op zondag 8 april 2018 organiseert het MEC een fietstocht langs de bollen langs de grenzen van Oegstgeest. Kijk op de website www.mecoegstgeest.nl voor het wandel/fietsprogramma voor de rest van het jaar.

Geplaatst op 6 maart 2018