Zaterdag 13 mei 2017: Wandeling langs de Pastoorswetering

Zaterdagavond 13 mei is de eerste zomeravondwandeling van het seizoen. De wandeling gaat deze keer langs de Pastoorswetering, een historisch getijdestroompje. Het waterde uit in de Rijnsburgse Vliet, tegenwoordig Oegstgeester Kanaal.

Er wordt eerst een kijkje genomen bij de bijenstal van volkstuincomplex OVV de Groenerie waar de Pastoorswetering langs loopt. De imker zal ons van alles over de bijen vertellen. Daarna wandelen we verder langs de Pastoorswetering.

De wandeling begint om 20.00 u en duurt tot ca. 21.30u

De start is bij de ingang van OVV de Groenerie, hoek Willibrordlaan/van Cuycklaan te Oegstgeest.

De wandeling wordt begeleid door een gids van het MEC. Het gebied is voor rolstoelen toegankelijk. De wandeling is gratis. Opgeven is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Dit kan per email naar info@mecoegstgeest.nl

Geplaatst op 13 mei 2017