Zaterdag 10 juni 2017 Wandeling lang het Oegstgeesterkanaal en de Haarlemmertrekvaart

Zaterdagavond 10 juni 2017 wordt er weer een publiekswandeling georganiseerd . De wandeling gaat deze keer langs historische waterwegen, de Haarlemmertrekvaart en het Oegstgeesterkanaal. Het thema van de wandeling is de bijzondere geschiedenis van het land en vooral van al het water in deze regio.

De wandeling start om 20.00 uur en duurt tot ca. 21.30 uur. De start is bij het Groene Kerkje,  Haarlemmerstraatweg 6, Oegstgeest.

Aan het eind van de wandeling wordt u ontvangen op de historische scheepstimmerwerf ‘Klaas Hennepoel’ aan de Haarlemmertrekvaart. Er is gelegenheid om hier een kopje koffie of thee te drinken.

Het traject van de wandeling is voor rolstoelen toegankelijk behalve de polder waar de werf ligt. De wandeling is gratis. Opgeven is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Dit kan per email naar info@mecoegstgeest.nl.

Geplaatst op 4 juni 2017