Zaterdag 9 juli 2016, Fietstocht langs oude en nieuwe grenzen van Oegstgeest

Zaterdagavond 9 juli 2016 houden we een fietstocht. De route gaat langs nieuwe en oude grenzen van Oegstgeest. Vertrek om 20.00 uur vanaf het Gemeentehuis (Rhijngeesterstraatweg 13). Via Endegeest en een nieuw fietspad langs Corpus fietsen we langs een groene route naar Het Haagse Schouw. Vandaar gaat de tocht langs de oevers van de Oude Rijn, langs de buitenplaats Rhijnhof naar Nieuw Rhijngeest waar gestopt wordt bij ‘Vrij Groen’ voor een kopje koffie of thee en voor uitleg over deze biodiversiteitstuin. Ook onderweg wordt er af en toe gestopt om iets te vertellen over de cultuurhistorie of over de natuur. De tocht duurt ca. anderhalf uur.

Als u wil weten wat we vorig jaar zagen tijdens deze fietstocht klik dan hier op het verslag.
De deelname aan de fietstocht is gratis. Opgave vooraf is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld.  info@mecoegstgeest.nl

 

Geplaatst op 2 juli 2016