Fotowedstrijd Een jaar natuur in Oegstgeest van start

Ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan organiseren we, samen met de Oegstgeester Courant een fotowedstrijd. Elke maand kunnen per deelnemer maximaal twee natuurfoto’s die in Oegstgeest zijn gemaakt, worden ingezonden naar het e-mail adres fotowedstrijd@mecoegstgeest.nl. Na elke maand kiest een deskundige jury (die de namen van de inzenders niet kent) de beste foto. Die wordt afgedrukt in de Oegstgeester Courant en op deze website.

Via een puntensysteem worden ook de nummers twee en drie vastgesteld. Na een jaar zijn er dus 12 maandwinnaars en ook 12 keer foto’s met een tweede en derde plaats.  Het publiek en de jury kiezen uit die 36 foto’s de beste natuurfoto van Oegstgeest. De fotograaf die van de jury over het hele jaar de meeste punten kreeg is de Oegstgeester natuurfotograaf van het jaar. Tenslotte wordt er van de beste foto’s de Oegstgeester natuurkalender 2017 samengesteld.

Door hier te klikken kunt u het volledige reglement lezen (en afdrukken als u wil) Dat ziet er misschien wat uitgebreid uit maar het is echt de bedoeling dat iedereen mee kan doen. Daarom zijn ook foto’s die met een smartphone of zelfs met een ouderwets mobieltje zijn gemaakt welkom. Kijk om je heen, geniet van de natuur,  leg mooie dingen vast en stuur die op.

Als u alle winnende foto’s en de nummers twee en drie van de afgelopen  maanden wil zien klikt u hier

Geplaatst op 9 september 2015