Woensdag 16 september 2015 Kindernatuurclub zoekt vondsten uit de natuur

De eerste Kindernatuurclub na de vakantie is op woensdag 16 september. De Kindernatuurclub van IVN regio Leiden is voor kinderen van 6 t/m 11 jaar en kost € 1.50 per keer. Het is in principe iedere 3de woensdag van de maand van 14.00-16.00 uur en er wordt verzameld in het MEC-gebouwtje (IJsclubgebouw), Oegstgeesterweg 43, 2341 NZ Oegstgeest. We gaan altijd naar buiten, dus zorg voor kleren en schoenen die vuil mogen worden.
Deze keer gaat het over vondsten uit de natuur! Wij gaan op zoek naar cadeautjes uit de natuur. Misschien heb je in de vakantie zelf een leuke vondst in de natuur gedaan? Spannend! Je kunt je eigen vondsten meenemen. En… je mag als je dat hebt een fototoestel meenemen. Als je buiten een bijzondere vondst ziet, kan je die fotograferen. Dan kan je nog meedoen met de fotowedstrijd.
Verder gaan we het over zaden en vruchten hebben, dat zijn ook vondsten uit de natuur.

Wil je meedoen, laat het ons weten via kindernatuurclubivnleiden@gmail.com. De volgende kindernatuurclub is op 21 oktober.

Geplaatst op 7 september 2015