Woensdag 25 augustus 2015, Klinkenbergerplas in het nieuws

Op woensdag 25 augustus openden wethouder Jos Roeffen en algemeen directeur van Dunea, Piet Jonker een publiek watertappunt bij de parkeerplaats van de Klinkenbergerplas. Het is het honderdste publiek waterpunt dat Dunea in overleg met terreineigenaren en-beheerders heeft geplaatst.

De opening van het watertappunt was tegelijk het begin van een campagne om de burgerij te betrekken bij de verdere ontwikkeling van de Klink. Daartoe kan eenieder op een aparte website zijn of haar ideeën daarover doorgeven.
MEC Oegstgeest was gevraagd om een rondwandeling te organiseren.   Daaraan deden een stuk of 15 mensen mee. Deze wandeling is een van de Oegstgeester ommetjes en werd dit keer geleid door Huub Hendrix. Ook buurtbewoner en plantenkenner Joop Korszelius vertelde met enthousiasme over de verschillende planten die we op de wandeling aantroffen.

 

Enekele impressies van de opening en de natuur van de Klink

Geplaatst op 26 augustus 2015