Zaterdag 9 mei 2015, Avondwandeling langs de Pastoorswetering

Zaterdagavond 9 mei 2015 is er een publiekswandeling van het Milieu Educatie Centrum Oegstgeest. De wandeling gaat deze keer langs de Pastoorswetering, een historisch getijderiviertje, dat uitwaterde in de Rijnsburgse Vliet, tegenwoordig Oegstgeesterkanaal. Er wordt ook een kijkje genomen bij de bijenstal van het volkstuincomplex De Grunerie.
De wandeling begint om 20.00u en duurt tot ca. 21.30u De start is bij de brug over het Oegstgeesterkanaal aan het eind van de Dorpsstraat. Tijdens de wandeling verkennen we dit prachtige deel van Oegstgeest waarbij wij kijken naar de natuur nabij en de historie van het gebied.
De route is voor rolstoelen toegankelijk. De wandeling is gratis. Opgeven is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Dit kan per email naar info@mecoegstgeest.nl.
De volgende keer is op zaterdag 13 juni 2015, van 20.00-21.30uur, dan is er een fietstocht.

Geplaatst op 28 april 2015