Verslag schooljaar 2013-2014 gepubliceerd

Afgelopen week stuurden we het verslag van het schooljaar 2013-2014 naar onze relaties. Tot nu toe publiceerden we aan het begin van het kalenderjaar een Nieuwsbrief met een verslag over het afgelopen jaar en voornemens voor het nieuwe jaar en in augustus of september Nieuwsbrief met een verslag over het daaraan voorafgaande halfjaar.  Omdat de meeste van onze activiteiten op de basisscholen van Oegstgeest worden uitgevoerd, hebben we dit keer het schooljaar als verslagperi0de gekozen. Het valt op de het MEC  met een kleine subsidie en minder dan 30 vrijwilligers  in staat is zo productief te zijn. Zo werden er 90 schoolactiviteiten uitgevoerd, 10 publieksexcursies en 9 andere publieke activiteiten georganiseerd. Daarnaast onderhouden we de kruidentuin en zijn we betrokken bij andere evenementen en beiden we onderkomen en diensten aan vele anderen.

Geplaatst op 10 november 2014