We zoeken nog steeds vrijwilligers en bestuurleden

De vrijwilligers van het MEC geven ieder schooljaar ongeveer 90 lessen in de klas of excursies buiten de school. Daarnaast organiseren we de maandelijkse zondagwandeling in ons dorp, en zorgen we er – samen met het IVN – voor, dat kinderen op de Kindernatuurclub leuke dingen kunnen doen. De Stichting MEC doet dit alles met 25 vrijwilligers. Drie daarvan vormen ook het bestuur van het MEC.

Iets voor u?

Graag willen we het bestuur met 1 of 2 leden uitbreiden. Ook als u ‘gewoon’ vrijwilliger wilt worden bent u van harte welkom.

Mensen die natuur en milieu een warm hart toedragen, en die graag enige uren per week hun energie aan het MEC willen geven vragen wij om met ons contact op te nemen. Dit kan telefonisch met Huub Hendrix (071 5137865) of anders via info@mecoegstgeest.nl

Geplaatst op 8 maart 2014