Zondag 14 mei 2023: Heempark en Leidse Hout

De winter ligt alweer enige tijd achter ons al zouden we het aan de temperaturen niet zeggen. We hopen op beter weer in mei.  

Het MEC begeleidt een mooie wandeling door Leidse Hout en Heempark op zondagmorgen 14 mei 2023 van 10.00u tot 11.30u. De wandeling start bij het gebouwtje van het MEC aan de Oegstgeesterweg 43, 2341 NZ Oegstgeest.

Het Heempark is ouder dan 50 jaar en deLeidse hout is zelfs ouder dan 90 jaar. Leuk om de verschillen tussen deze gebieden te zien.

Er zal aandacht zijn voor de stinsenplanten, echte voorjaarsbloeiers, en de overige flora en fauna. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie in het MEC-gebouwtje waar ook informatiemateriaal over beide gebieden aanwezig is.

De volgende wandeling is op zaterdagavond 10 juni as. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Geplaatst op 13 mei 2023