Zondag 11 oktober: Veilige paddenstoelenwandeling

Op zondag 11 oktober as. gaat u alleen, of samen met uw partner/gezin, op zoek naar paddenstoelen. Tussen 10.00 en 11.00 uur ontvangen wij u met koffie en thee in het MEC-gebouw aan de Oegstgeesterweg 43 (tevens clubgebouw van de ijsclub). Daar krijgt u van de gids een korte uitleg over de route en de paddenstoelen.

Aansluitend gaat u alleen of samen met uw partner/gezin, aan de hand van een landkaartje een paddenstoelenroute volgen in Oud Poelgeest. Bij de paddenstoelen staat een bordje met enige informatie over die soort. De gids blijft aanwezig om na afloop vragen te beantwoorden.

Voor deze opzet is gekozen in verband met de coronamaatregelen. Het past dan niet om met veel deelnemers dicht op elkaar over een paddenstoel gebogen te staan.

Vooraf schriftelijk aanmelden is in verband met de coronamaatregelen noodzakelijk. Dat kan alleen per email aan info@mecoegstgeest.nl. U ontvangt bij onze bevestiging het exacte startmoment voor u of uw groepje. U wordt verzocht deze bevestiging mee te nemen.

De eerstvolgende wandeling is op zondag 8 november van 10.00 tot 11.30 uur.

Geplaatst op 6 oktober 2020