Zondag 12 januari 2020: Winterwandelen door Leidse Hout en Heempark

De feestdagen zijn weer achter de rug. Een maagdelijk nieuw jaar ligt voor ons. Wat is mooier dan in het tweede weekend van dit jaar –dus nog net voor blue monday- je goede voornemen uit te voeren om meer te bewegen.

Het MEC biedt hiervoor een uitgelezen mogelijkheid met een lekkere wandeling door Leidse Hout en Heempark op zondagmorgen 12 januari 2020 van 10.00u tot 11.30u. We beginnen de wandeling bij het gebouwtje van het MEC aan de Oegstgeesterstraatweg 43, 2341 NZ Oegstgeest.

Dit jaar bestaat het Heempark 50 jaar! De Leidse hout is inmiddels 90 jaar. Leuk om de verschillen tussen deze gebieden te zien… Het wordt deze keer een winterwandeling waarbij er vooral doorgestapt wordt. Er zal aandacht zijn voor de wintersilhouetten en wintervogels. Wie weet zien we ook winterbloeiers. Na afloop is er gelegenheid voor een kopje koffie in het MEC-gebouwtje waar ook informatiemateriaal over beide gebieden aanwezig is.

De volgende wandeling is op zondagmorgen 9 februari as. Noteer de datum alvast in uw agenda.

Geplaatst op 8 januari 2020