Zaterdag 7 juli 2018: Langs de kreken van Haaswijk

Op zaterdagavond 7 juli 2018 organiseren we een wandeling langs de kreken van Haaswijk. Haaswijk is een wijk die in de jaren ’80 van de vorige eeuw is gebouwd. Veel slootjes en kreekjes van het oude veenweidegebied zijn behouden gebleven. De wandeling gaat vooral over de smalle paadjes, de ‘dijkjes’,  tussen de kreken en is daarom niet geschikt voor rolstoelen. Er wordt aandacht besteed aan alles wat er groeit, bloeit en vliegt en aan het beheer van de ‘dijkjes’.

Inwoners van Oegstgeest en andere belangstellenden worden van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

De wandeling begint om 20.00 uur bij de LIDL op het Boerhaaveplein in Haaswijk en duurt ongeveer anderhalf uur.

Opgeven is niet noodzakelijk maar wel prettig en kan via info@mecoegstgeest.nl

In augustus is er geen wandeling in verband met de zomervakantie. De eerstvolgende activiteit van het nieuwe seizoen is op zaterdag 8 september. Deze avond zal waarschijnlijk gewijd zijn aan de vleermuizen.

Geplaatst op 4 juli 2018