Zondag 14 januari 2018: Strandwandeling met gidsen in Katwijk

Zondag 14 januari is de eerste wandeling in het nieuwe jaar. Deze keer gaan we buiten de grenzen van Oegstgeest, lekker uitwaaien aan de zee bij Katwijk. We lopen onder andere langs de laagwaterlijn en kijken wat daar zoal ligt. Dat is iedere keer weer een verrassing, vooral na stormachtig weer. Er lopen gidsen mee  van  het IVN regio Leiden die u meer kunnen vertellen over de strandvondsten. De wandeling is ook heel geschikt voor kinderen met hun (groot)ouders. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelen. Denk aan warme kleding en schoenen die tegen zout water kunnen.

De excursies zijn bedoeld voor inwoners van Oegstgeest van alle leeftijden, maar ook anderen zijn welkom. Voor deze bijzondere wandeling moet u zich aanmelden  op  info@mecoegstgeest.nl. De wandeling is gratis en duurt tot ongeveer 11.30u.

We verzamelen om 9.30u op het marktplein aan de Lijtweg zodat we met elkaar kunnen meerijden of bij mooi weer samen kunnen fietsen. We rijden naar de grote parkeerplaats bij de Noordduinen, Noordduinseweg in Katwijk en treffen daar onze gidsen op de hoek bij de KNMR-loods.

De volgende wandeling is op zondag 11 februari 2018 van 10.00 – 11.30 uur. Deze wandeling is weer in de buurt, een winterwandeling door Oud Poelgeest, de Heemtuin en de Leidse Hout. Noteer deze datum vast in je agenda.

Geplaatst op 9 januari 2018