Zondag 12 november 2017 Wandeling door de Leidse Hout

De wandeling gaat deze keer naar de Leidse Hout. We hebben samenwerking gezocht met organisaties in de regio om ook eens een kijkje over de grenzen te nemen. Daarom zal deze wandeling  begeleid worden door Ton Gordijn van de ‘Vrienden van het Leidse Hout’.

Er is aandacht voor bomen en vogels in de herfst en de historie van het gebied. Tijdens de wandeling verkennen we ook de grenzen aan de oostkant van Oegstgeest. Het thema van de excursie is ‘natuur nabij’.

 

De wandeling start om 10.00u en duurt tot ca. 11.30u. De start is bij de ingang aan het MEC gebouw aan de Oegstgeesterweg 43 (tevens clubgebouw van de ijsclub).

Het gebied is ook voor rolstoelen toegankelijk. Opgeven is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Dit kan per email naar info@mecoegstgeest.nl.

 

Noteer deze datum vast in je agenda.

Geplaatst op 9 november 2017