Winnaar fotowedstrijd april 2016

Doordat uw webmaster even afwezig was duurde het wat langer tot de aprilwinaars op de website staan. Tegelijk toont de vertraging aan dat er nogal wat volgers zijn omdat we best wel wat mailtjes kregen met de vraag waar de foto’s blijven. Welnu hier zijn ze dan. De winnaar is een bijzondere foto van een vogelspotter die een eigen blog heeft waar hij zijn vogelfoto’s en bijbehorende verhalen noteert. Voor de liefhebbers: keeponbirding@blogspot.nl.

Het overzicht van alle winnende foto’s vanaf september 2015 vind u door hier te klikken

02aprilsteltkluut

Dit is de winnende foto van april 2016. De eerste Steltkluut die ooit in het natuurgebied Polders Poelgeest werd gezien. De maker is Rein Genuit, aan wie, blijkens zijn blog weinig bijzondere soorten in de regio ontsnappen.

07aprilgansmetkuikens

Dit gezelschap kuikens met hun moeder (of vader?) Grauwe gans won de tweede prijs en werd gemaakt door Wim de Winter.

 

06aprilperenbloesem

Roos Los-Den Hartogh maakte deze foto van een perenbloesem. Goed voor een gedeelde derde plaats.

 

09aprilooievaar

Mieke Doets fotografeerde deze drinkende Ooievaar en kreeg daarvoor een gedeelde derde plaats

 

 

 

 

Geplaatst op 25 mei 2016