Zondag 11 oktober 2015: Wandelen langs de kreken in Haaswijk

Er wordt dit najaar een nieuwe serie publiekswandelingen georganiseerd. De komende maanden zal er weer op elke tweede zondag van de maand tussen 10.00u en 11.30u een wandeling plaats vinden waarvoor alle inwoners van Oegstgeest van harte worden uitgenodigd.
De eerstvolgende wandeling is zondag 11 oktober. Deze wandeling leidt langs de kreken van Haaswijk. Een wijk die in de jaren ’80 van de vorige eeuw is gebouwd. Veel sloten en kreekjes van het oude veenweidegebied zijn in stand gehouden. De start van de wandeling is om 10.00u bij de LIDL op het Boerhaaveplein in Haaswijk. Het traject is toegankelijk voor rolstoelen.
Opgeven is niet noodzakelijk maar wel prettig. Dit kan per email: info@mecoegstgeest.nl.

Geplaatst op 8 oktober 2015