Zaterdag 11 juli 2015 Avondwandeling door Haaswijk en de Morsebel

Het Energiepad in Haaswijk en de Morsebel loopt vanaf het Jan Wilspark naar het Jan David Zocherpark. Op zaterdagavond 11 juli 2015 houden in dat mooie open gebied onder de hoogspanningskabels een wandeling. Omdat daar niet gebouwd mag worden is het een heerlijk groene oase, dat bestaat uit kleine eilandjes met paden en bruggetjes, waardoor het toegankelijk is gemaakt. We lopen na de start in Haaswijk door een stuk van de Morsebel en komen langs slootjes met waterplanten en wilgenlaantjes. Er zijn hier vele onverwachte plekjes.
We verzamelen om 20 uur bij het bushokje (waar de bus een rondje maakt) aan het einde van de Kleyn Proffijtlaan.
Opgeven is niet noodzakelijk maar wel prettig. Dit kan per email naar: info@mecoegstgeest.nl

 

Geplaatst op 28 juni 2015