Zondag 12 april 2015, Fietsen naar de Elstgeesterpolder

Zondag 12 april 2015 gaan we niet wandelen, maar fietsen. We starten om 10 uur bij de Kruidenpluktuin bij het Winkelcentrum De Lange Voort in Oegstgeest. We fietsen eerst een stukje langs het Oegstgeester Kanaal en dan via het Groene Kerkje naar de Elsgeester-polder. Langs deze polder loopt een oud strandwalletje waar op de geestgrond nog bollen geteeld worden. De bollen staan nu uitbundig te bloeien. Er zijn ook lammetjes en weidevogels. Rond 11.30 uur zal de fietstocht eindigen bij het MEC gebouwtje naast de ijsbaan van Oegstgeest waar een kopje koffie of thee voor u klaar staat.

Opgeven hoeft niet maar mag wel via info@mecoegstgeest.nl. De volgende keer gaan we weer wandelen. Dat is op zaterdagavond 9 mei 2015.

Geplaatst op 2 april 2015