Zondag 8 februari 2015, water en waterwegen in Oegstgeest

Zondag 8 februari 2015 is de vijfde publiekswandeling in de herfst/winter 2014/2015. De wandeling gaat deze keer langs historische waterwegen, de Haarlemmertrekvaart en het Oegstgeester Kanaal. Het thema is de bijzondere geschiedenis van het land en vooral van al het water in deze regio.

De wandeling start om 10.00u en duurt tot ca. 11.30u. De start is bij de Hendrik Oortbrug, de houten fietsbrug over het Oegstgeesterkanaal, bij de President Kennedylaan. Aan het eind van de wandeling wordt u ontvangen op de historische scheepswerf ‘Klaas Hennewerf’ van Alexander de Vos. Er is gelegenheid om hier een kopje koffie of thee te drinken.

Het gebied is voor rolstoelen niet gemakkelijk toegankelijk. De wandeling is gratis. Opgeven is niet noodzakelijk, maar wel prettig. Dit kan per email naar info@mecoegstgeest.nl.

De volgende wandeling is op zondag 8 maart 2015, van 10.00 – 11.30 uur.

Geplaatst op 1 februari 2015