Ronde Tafel Oegstgeest zamelt geld in voor MEC Insectenhotel

Op zaterdag 27 april 2024 viert Oegstgeest Koningsdag. Een van de festiviteiten is het Middagfeest op de Hofdijk. Ronde Tafel Oegstgeest heeft daar zoals alle jaren een gezellig terras ingericht. Het bestuur van MEC Oegstgeest is verheugd om mee te kunnen delen dat Ronde Tafel de netto opbrengt van de terrasverkoop wil bestemmen voor een MEC Insectenhotel (zie foto om een indruk te krijgen). Dit object zal worden geplaatst vooraan bij het gebouw van de IJsclub. Achter in de tuin van dit perceel staat al een ouder insectenhotel. Door de donatie van Ronde Tafel kan MEC een tweede insectenhotel van een groot formaat aanschaffen. Het zal zichtbaar worden geplaatst zodat ook passenten op de wandelroute ernaar kunnen kijken. Naar verwachting zal er ook een informatiebord bij worden geplaatst.

Geplaatst op 23 april 2024