Zondag 10 april 2016 Fietsen rond de Elsgeesterpolder

Op zondag 10 april 2016 gaan we niet wandelen, maar FIETSEN met als thema: naar de bollen. We verzamelen om 10 uur bij de Kruidenpluktuin van Oegstgeest aan de Irislaan en kijken welke bollen hier al te bewonderen zijn. Dan fietsen we naar het Oegstgeester Kanaal en via het Groene Kerkje naar de Elsgeesterpolder. Langs de Elsgeesterpolder loopt een oud strandwalletje waar op de geestgrond nog bollen geteeld worden. De bollen staan alweer uitbundig te bloeien in vele kleuren… We eindigen rond 11.30 uur bij het MEC-gebouwtje (IJsclub Oegstgeest) aan de Oegstgeesterweg 43, 2341 NZ Oegstgeest waar een kopje koffie of thee voor u klaar staat…
Opgeven hoeft niet maar mag wel via info@mecoegstgeest.nl
De volgende maand gaan we over op de zomeravondwandeling en wel op zaterdagavond 14 mei van 20.00-21.30 uur!

Geplaatst op 7 april 2016