Zaterdag 13 juni 2015, Fietstocht langs oude en nieuwe grenzen van Oegstgeest

Zaterdagavond 13 juni 2015  is er weer een publieks-excursie. Deze keer is het een fietstocht. De tocht gaat langs nieuwe en oude grenzen van Oegstgeest. Vertrek om 20.00 uur vanaf het Gemeentehuis (Rhijngeesterstraatweg 13, 2342 AN Oegstgeest). Via Endegeest en een nieuw fietspad langs Corpus fietsen we langs een groene route naar Het Haagse Schouw. Vandaar gaat de tocht langs de oevers van de Oude Rijn, langs de buitenplaats Rhijnhof  naar Nieuw Rhijngeest waar gestopt wordt bij ‘Vrij Groen’ voor een kopje koffie of thee en voor uitleg over deze biodiversiteitstuin. Ook onderweg wordt er af en toe gestopt om iets te vertellen over de cultuurhistorie of over de natuur. De tocht duurt ca. anderhalf uur.
De deelname aan de fietstocht is gratis. Opgave vooraf is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Meld u even aan bij info@mecoegstgeest.nl

De volgende excursie is op zaterdagavond 11 juli om 20.00 uur.

Geplaatst op 30 mei 2015