25 oktober, Nachtwandeling op de Koudenhoorn

Op zaterdag 25 oktober 2014 maken we een nachtwandeling op het (schier)eiland Koudenhoorn in Warmond. Dat gebeurt op veel plaatsen in Nederland omdat het dan de Nacht van de Nacht is. Verschillende bedrijven en instanties zullen die avond en nacht lichten doven om iets terug te brengen van duisternis die in ons land nauwelijks meer bestaat.

Koudenhoorn ligt in de Kagerplassen, en is met een fiets- en loopbrug vanaf het centrum van Warmond te bereiken. Op het eiland vind je bos, weiden en oevers, maar bovenal de duisternis op het grensgebied van land en water. En als het helder is veel sterren!

Voor de wandeling verzamelen we om 20.00 uur bij de toegangsbrug, adres Gemeentehaven te Warmond. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is gratis. Er is voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets. Opgeven bij info@mecoegstgeest.nl is nuttig.

Geplaatst op 10 oktober 2014