14 juni, Fietstocht langs de Oude Rijn

Zaterdagavond 14 juni gaan we fietsen in plaats van wandelen. De zomeravondfietstocht voert langs nieuwe en oude grenzen van Oegstgeest. Vertrek om 20.00 uur vanaf het Gemeentehuis.

Via Endegeest, mooi te zien vanaf de Wassenaarseweg, en een nieuw fietspad gaat het langs een groene route naar Het Haagse Schouw. Vandaar gaat de tocht langs de oevers van de Oude Rijn naar Nieuw Rhijngeest waar we stoppen bij ‘Vrij Groen’ voor een kopje koffie of thee en voor een uitleg over deze biodiversiteitstuin. Ook onderweg wordt er af en toe gestopt om iets te vertellen over de cultuurhistorie of over de natuur.
De deelname aan de fietstocht is gratis. Opgave vooraf is niet verplicht, maar wordt wel op prijs gesteld. Meld u even aan bij info@mecoegstgeest.nl .

Geplaatst op 1 juni 2014