Wintervogels op de Klinkenbergerplas

Op zondag 12 januari 2014 om 10.00 uur start de publieksexcursie van het Milieu Educatie Centrum (MEC-Oegstgeest) bij het strandje van de Klinkenbergerplas, onderaan de fietsersbrug uit Haaswijk.

De wandeling gaat langs de Grote en de Kleine Klinkenbergerplas, want die is zo goed als klaar! Het thema is vogels in de winter. Behalve wat informatie over de historie en toekomst van dit gebied zal er dus vooral aandacht zijn voor de vogels, want er overwinteren weer honderden eenden, ganzen en andere watervogels op de Klinkenbergerplas. We nemen kijkers en een telescoop mee zodat u de vogels goed kunt zien. Meer informatie bij www.mecoegstgeest.nl.

Opgeven mag, maar is niet verplicht: info@mecoegstgeest.nl.

De eerstvolgende wandeling is op zondag 9 februari 2014 om 10.00 uur

Geplaatst op 8 januari 2014