Lesprojecten & excursies

In het schooljaar 2019-2020 worden door de MEC vrijwilligers met groepen van de 11 basisscholen van Oegstgeest 84 lessen en excursies uitgevoerd. Die zijn verdeeld over het hele schoojaar en gaan over 11 verschillende onderwerpen. Leerkrachten en vrijwilligers kunnen inloggen voor meer gedetailleerde informatie over het programma.

Hieronder vind u een beschrijving van elke activiteit. Daar staat ook aangegeven waar die plaatsvindt. Bij excursies zijn er meestal drie of vier MEC vrijwilligers aanwezig om de activiteit te begeleiden, zodat we met kleine groepen kunnen werken. De activiteiten worden ook beschreven in ons Programmaboekje voor de basisscholen in Oegstgeest 2019-2020, dat in de tweede week van juni op papier op de basisscholen werd afgeleverd.  De inschrijving voor het schooljaar 2019-2020 is gesloten.

Tegen de tijd dat de activiteit plaatsvindt wordt met de leerkracht contact opgenomen om concrete afspraken te maken. Als iets niet duidelijk is aarzel dan niet om contact op te nemen met Huub Hendrix (06 51249509) of per mail met info@mecoegstgeest.nl.